Αθλητισμός|10.07.2019 17:47
Το πολυτιμότερο διαμάντι στη συλλογή αυτοκινήτων του Ομπαμεγιάνγκ κάνει πάταγο (vid)
NewsroomΕίναι γνωστό, ότι οι μεγάλοι σταρ του αθλητισμού, κάνουν πολλές φορές τρέλες που δεν μπορεί ούτε καν να σκεφτεί κάποιος κοινός θνητός. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που έχει πάθος με τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα. Τελευταίο απόκτημα, μια εντυπωσιακότατα Lamborghini Huracan, που έκανε ειδική παραγγελία για το χρώμα της, που αντανακλά τα χρώματα της ίριδας πάνω σε ασημί χρώμα.
Το νέο απόκτημα του επιθετικού από την Γκαμπόν, στοίχισε το ιλιγγιώδες ποσό των 267.000 ευρώ! Μάλιστα, είναι απλά το πολυτιμότερα από τα «διαμάντια» του Ομπαμεγιάνγκ, καθώς στην εντυπωσιακή συλλογή του περιλαμβάνονται ακόμα τρεις Ferrari, δύο Audi R8 και μια Aston Martin.
Διαβάστε ακόμη
- Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
- Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
- Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο