Αθλητισμός|10.07.2019 21:16

Ολυμπιακός: Προανήγγειλε αποχωρήσεις ο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία με το Αμβούργο (1-1)

Newsroom

Στα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς και του Ρούμπεν Σεμέδο άξιζε να σταθεί κανείς περισσότερο απ’ ότι στο 90άλεπτο του φιλικού με το Αμβούργο (1-1). Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε έκανε πολλές αλλαγές, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ έπειτα από την –αυριανή (11/7)- επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως θέλει να δουλέψει με 23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες, κάτι που πολύ απλά σημαίνει αποχωρήσεις, ενώ αναμένονται και οι Καμαρά, Μεριά, Σισέ και Μάρκοβιτς. Όσο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος σκόραρε κιόλας με κεφαλιά στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ που τον έκαναν από την πρώτη μέρα να νιώθει σαν στο σπίτι του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως η ομάδα και η άμυνά της θα είναι έτοιμη στα επίσημα ματς, παρά τον τραυματισμό του Βούκοβιτς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η νεανική ενδεκάδα του Ολυμπιακού την οποία ενίσχυσαν οι Σεμέδο, Αβραάμ, Φορτούνης, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0, με τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν στο 87’ με τον Χιντερζίερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64’ Σιαμπάνης), Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (79’ Γκιλιέρμε), Ραντζέλοβιτς (79’ Σουντανί), Φορτούνης (67’ Βαλμπουενά), Σολδάνο (85’ Κάιπερς), Ντουρμισάι (75’ Γιώργος Μασούρας).

φιλικόΟλυμπιακόςποδόσφαιροΑμβούργοΠέδρο Μαρτίνς