Αθλητισμός|11.07.2019 22:51

Ολυμπιακός: Μεγάλο πλήγμα με Φορτούνη, που υπέστη ρήξη χιαστού

Newsroom

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Κώστα Φορτούνη μέσω των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, που έδειξαν ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε κατα τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με τον Αμβούργο, και οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν καθησυχαστικές.

Οπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, η διάγνωση που θα ξεκαθάριζε τη κατάσταση αναμένονταν σήμερα Πέμπτη (11/7). Και αυτή έφερε τα χειρότερα δυνατά «μαντάτα», τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και τον Ολυμπιακό.

Τη στιγμή που οι αρχικές συζητήσεις αφορούσαν το αν ο τραυματισμός του θα επηρέαζε την παρουσία του στις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, τώρα - από τη στιγμή που θα απουσιάσει για έξι μήνες - είναι πιθανό να ανοίξει θέμα μεταγραφής στη θέση του, αν δεν αποφασιστεί να καλυφθεί το κενό του εκ των έσω, με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Όταν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φορτούνη ήταν ακόμη σε διαπραγμάτευση, είχε ακουστεί έντονα το όνομα του Πορτογάλου Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ και δεν αποκλείεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις να επανέλθει άμεσα στο προσκήνιο...

Να θυμίσουμε ότι είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που παθαίνει τέτοια ζημιά μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στάδιο της επανόδου.

προετοιμασίαΚώστας ΦορτούνηςΟλυμπιακός