Αθλητισμός|12.07.2019 11:26

Αρης: Παίζει το πιο δυνατό τεστ με PSV Αϊντχόφεν και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Το τελευταίο, πολύ δυνατό τεστ επί Ολλανδικού εδάφους θα δώσει σήμερα (12/7) ο Αρης κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν (8 μ.μ.), πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης δεν ξεκίνησε καλά στα δύο πρώτα φιλικά με Φορτούνα Σιτάρντ και Γάνδη και ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν ενέργεια, να παίξουν με συγκέντρωση και να έχουν ρυθμό, απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και σαφώς πιο έτοιμη. Ο τεχνικός του Αρη διατηρεί τον σχηματισμό με 4-2-3-1 καθώς δεν έχει ακόμη τους παίκτες που απαιτεί το 4-3-3. Αυτή τη φορά σκοπεύει να παρατάξει την πιο ισχυρή του ενδεκάδα και να περιορίσει τις δοκιμές για να έχει πιο ασφαλή συμπεράσματα, δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.  

Παράλληλα είναι ικανοποιημένος με την προσθήκη του Βραζιλιάνου Λούκας Σάσα στο ρόστερ, αλλά και τις εξελίξεις με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που την Κυριακή θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάσα δείχνει σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις επόμενες προπονήσεις για να προλάβει τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Σούντγκρεν είναι αγωνιστικά έτοιμος και μένει μόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε ότι η Cosmote TV θα μεταδώσει τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες του Αρη με την ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ η ΕΡΤ θα δείξει το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/7).

ΟλλανδίαΑρηςποδόσφαιροφιλικόπροετοιμασίαSuper League 1