Αθλητισμός|12.07.2019 14:13
Ανακοίνωσε την απόκτηση Κόναν ο Παναθηναϊκός
NewsroomΟ ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό και αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός εξτρέμ, που σήμερα κλείνει τα 20 του χρόνια, είχε δοκιμαστεί τον περασμένο Ιούνιο με την Under 19 σε τουρνουά που είχε λάβει χώρα στην Ολλανδία, ενώ έμεινε ελεύθερος από την Μπορντό, στην οποία θήτευσε στις ακαδημίες της.
Στο παρελθόν, έχει περάσει από τις ακαδημίες των Ίντερ, Μίλαν κι έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία. Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός.
Διαβάστε ακόμη
- Ο ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Η προειδοποίηση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού
- Μεγαλείο ψυχής: 87χρονη που έχασε τα δυο παιδιά της σε τροχαίο δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ
- «Ήμουν έτοιμη να φύγω»: Η ιστορία μιας γυναίκας που επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία μετά από δεκαετίες αφόρητου πόνου
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη