Αθλητισμός|12.07.2019 22:10

Αρης: Καλός στο τελευταίο φιλικό, παρά την ήττα (3-0) από την Αϊντχόφεν (vids)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης ηττήθηκε και στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, αυτή τη φορά στο πιο ισχυρό τεστ κόντρα στην πολύ δυνατή και πιο έτοιμη PSV Αϊντχόφεν με 3-0, αλλά ο Σάββας Παντελίδης κράτησε αρκετά καλά στοιχεία, ειδικά στα πρώτα σαράντα λεπτά του αγώνα. Παίζοντας με την πιο ορθολογική του ενδεκάδα, σύμφωνα και με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ο Αρης ξεκίνησε πολύ δυνατά και απείλησε τους Ολλανδούς. Στο 9' ο Ιντέγε δεν πρόλαβε να σουτάρει, στο 10' χάθηκε διπλή ευκαιρία με Φετφατζίδη και Ματίγια, ενώ στο 37' ο Τόνσο έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Κι ενώ ο Αρης πατούσε καλά στο γήπεδο, δέχτηκε το 1-0 από αυτογκόλ του Ρόουζ, καθώς ο διαιτητής έκρινε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο η PSV αιφνιδίασε τον Αρη και έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Μάλεν στο 47'. Ο ρυθμός έπεσε και στο 84' οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών του Αρη και έκαναν το 3-0. Στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι του Αρη, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη

Η σύνθεση του Αρη: Εμαν, Κωνσταντινίδης (85' Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ (85' Τσαγκαλίδης), Ρόουζ (73' Δεληζήσης), Βέλεθ (73' Σόουζα), Μπάσα, Ματίγια (85' Μπακούτσης), Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Τόνσο (70' Μαρτίνες), Ιντέγε (70' Γιουνές, 89' Κλεμέντε). 

Για την Αϊντχόφεν, ο Μαρκ Φαν Μπόμελ παρέταξε τους Ζόετ, Λούκασεν, Φιργκίβερ, Χέντριξ, Λάμερς, Μπρούμα, Μάλεν, Μπεργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις,Τόνισεν και στο 61' άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα.

Δείτε εδώ το πρώτο γκολ των Ολλανδών:

T

Αυτό είναι το 2-0 της Αϊντχόφεν στο 47': 

T

Το 3-0 από την Αϊντχόφεν στο 84':

T

φιλικόΑρηςποδόσφαιροπροετοιμασίαΑϊντχόφεν