Αθλητισμός|14.07.2019 17:21

Η Ατλέτικο ψάχνει την «βόμβα» με τον Χάμες Ροντρίγκες!

Newsroom

Ενα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά καλοκαίρια της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αρχικά, έδωσε 127,5 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο Ζοάο Φέλιξ, για να καλύψει το κενό του Αντουάν Γκριεζμάν, για τον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε 120 εκατομμύρια ευρώ.

Συν τοις άλλοις αποχαιρέτησε παίκτες-κλειδιά όπως ο Ντιέγκο Γκοδίν, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος για την Ιντερ, ή ο Λουκά Ερναντές και ο Ροδρίγο, για χάρη των οποίων Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν 80 και 70 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε φρόντισε να καλύψει τα κενά σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αλλά ψάχνει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό παγκόσμιας κλάσης και έχει βάλει στο μάτι τον… Χάμες Ροντρίγκες!

Τον Κολομβιανό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει σαν τρελός στη Νάπολι ο Κάρλο Αντσελότι, μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τους «Παρτενοπέι». Ο Κολομβιανός, ύστερα από μια πετυχημένη διετία στην Μπάγερν ως δανεικός από την «Βασίλισσα», έδειχνε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον πρώτο του προπονητή στη Ρεάλ, με τον οποίο δούλεψαν μαζί και στους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca» της Μαδρίτης, όμως, ο Χάμες θέλει να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην ισπανική πρωτεύουσα και προτιμά την Ατλέτικο από τη Νάπολι.

Η Ρεάλ δεν έχει πρόβλημα να δίνει παίκτες στην Ατλέτικο, κάτι που έκανε άλλωστε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν παραχώρησε τον αμυντικό μέσο Μάρκο Γιορέντε, έναντι σαράντα εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χάμες, όπως και ο Γιορέντε, δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν για τη Ρεάλ της περιόδου 2019-2020. Στη Ρεάλ, όμως, ξέρουν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα και σκέφτονται σοβαρά αν πρέπει να ενισχύσουν έναν άμεσο αντίπαλο στη μάχη για τον τίτλο, έστω και αν αυτό θα γίνει με το αζημίωτο.

Ατλέτικο ΜαδρίτηςποδόσφαιροΡεαλ ΜαδρίτηςΧάμες Ροντρίγκες