Αθλητισμός|14.07.2019 11:36

Διαζύγιο! Στα άκρα οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Ιντερ (vid)

Newsroom

Τις τελευταίες του ημέρες ως παίκτης της Ιντερ διάγει, εκτός απροόπτου, ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός επιθετικός, σε συνεννόηση με τον ιταλικό σύλλογο, αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας στην Ελβετία και επέστρεψε στο Μιλάνο.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολογίζει και στην θέση του θέλει τον Ρομελού Λουκάκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τον Εντιν Τζέκο της Ρόμα. Και ο ίδιος ο Ικάρντι, όμως, «ψάχνεται» για να αποχωρήσει από τους «Νερατζούρι», ύστερα από μια έξι χρόνια χωρίς συλλογικό τίτλο, αλλά με 124 γκολ σε 219 παιχνίδια, δύο τίτλους πρώτου σκόρερ (2014-15 και 2017-18) και έναν ως κορυφαίος παίκτης της ιταλικής Serie A (2018).

Η Γιουβέντους, εφόσον… ξεφορτωθεί τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν στα υπόψη τους τον Ικάρντι, για τον οποίο η Ιντερ έχει βάλει τιμή πώλησης τα 60 εκατομμύρια ευρώ, όταν πριν από έναν χρόνο ζητούσε τα διπλάσια!

«Αστεγα και άσιτα»

Η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι, ψάχνει εδώ και μήνες τον επόμενο προορισμό για τον «Μαουρίτο», ο οποίος την γνώρισε ως σύζυγο του άλλοτε συμπαίκτη του στην Σαμπντόρια (και… φίλο του), Μάξι Λόπες.

Οι δύο τους ερωτεύτηκαν και η Νάρα χώρισε τον Λόπες, πατέρα των τριών γιών της, Βαλεντίνο Γκαστόν (δέκα ετών), Κονσταντίνο (εννέα) και Μπενεντίκτο (εφτά). Η Γουάντα παντρεύτηκε τον Ικάρντι τον Μάιο του 2014 και έχουν φέρει στον κόσμο δύο κορίτσια, την Φραντσέσκα (τεσσάρων ετών) και την Ισαμπέλα (τριών).

Ο Λόπες δεν χάνει την ευκαιρία να βάλει κατά της Νάρα, κατηγορώντας την ότι δεν τον αφήνει να δει τους γιους του, αλλά και τον Ικάρντι ότι δεν τον αφήνει να επικοινωνεί μαζί τους.

Η δικηγόρος της Γουάντα Νάρα, Ανα Ρόζενφελντ, απάντησε με σκληρό τρόπο στον Μάξι Λόπες, υποστηρίζοντας ότι εδώ και δέκα μήνες δεν πληρώνει διατροφή, γιατί του έχουν κάνει κατάσχεση εξαιτίας χρεών.

«Αν δεν υπήρχε ο Μάουρο, τα παιδιά δεν θα είχαν ούτε σχολείο, ούτε σπίτι, ούτε φαγητό. Εκείνος αναλαμβάνει να τους αγοράσει τα φάρμακα, τα ρούχα, τα πάντα! Πόσα χρήματα χρωστάει (σ.σ. ο Μάξι Λόπες) στη Γουάντα; Πάαααρα πολλά! Του έχουν κατάσχει όλα τα ακίνητα, αλλά τα παιδιά δεν τρώνε τούβλα» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΙντερποδόσφαιροΜάουρο ΙκάρντιΓουάντα Νάρα