Αθλητισμός|14.07.2019 17:44

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 89 εκατ. ευρώ για τον Χάρι Μαγκουάιρ!

Newsroom

Και οι Βρετανοί… τρελάθηκαν! Τον Ιανουάριο του 2018 η Λίβερπουλ έδωσε 84,6 εκατομμύρια ευρώ στη Σαουθάμπτον για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, κάνοντας τον Ολλανδό τον πιο ακριβό (τότε) κεντρικό αμυντικό όλων των εποχών.

Και, ενάμιση χρόνο αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να σπάσει αυτό το ρεκόρ για τα... μάτια του Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο πρόκειται να δώσει 80 εκατομμύρια λίρες (89,2 εκατομμύρια ευρώ) στη Λέστερ!

Ο 26χρονος διεθνής στόπερ των «αλεπούδων» βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο και της πρωταθλήτριας Σίτι, αλλά όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στην έτερη ομάδα του Μάντσεστερ για ποσό-ρεκόρ σε ό,τι αφορά κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Μαγκουάιρ αναμένεται αύριο Δευτέρα (15/7) στο Μάντσεστερ για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, με τη Γιουνάιτεντ να συμφωνεί να δώσει το συγκεκριμένο ιστορικό ποσό ως εξής: 60 εκατομμύρια λίρες μπροστά και άλλα 20 εκατομμύρια σε πολύ εφικτά μπόνους.

Εφόσον ολοκληρώσει την απόκτηση του Μαγκουάιρ, η Γιουνάιτεντ θα έχει φτάσει τα 162 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις μεταγραφές, αφού προηγήθηκαν αυτές του δεξιού μπακ Ααρον Γουάν Μπισάκα από την Κρίσταλ Πάλας (55 εκατομμύρια ευρώ) και του αριστερού εξτρέμ Ντάνιελ Τζέιμς από την Σουόνσι (17 εκατομμύρια ευρώ).

Η Λέστερ προτίθεται να αντικαταστήσει τον Μαγκουάιρ με τον 27χρονο Λιούις Ντανκ, για τον οποίο θα δώσει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ (!) στην Μπράιτον. Ποιος μίλησε για οικονομική κρίση στο αγγλικό ποδόσφαιρο;

ποδόσφαιροΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΧάρι ΜαγκουάιρPremier Leagueμεταγραφές