Αθλητισμός|15.07.2019 21:16

Ο καυτός χορός της Τζένιφερ Λόπες για την παγκόσμια πρωταθλήτρια! (vids)

Newsroom

Υπάρχουν δώρα και δώρα, αλλά υπάρχει και αυτό που έκανε η Τζένιφερ Λόπες στην Κάρλι Λόιντ. Η 36χρονη μέσος, η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, πήγε να παρακολουθήσει την συναυλία της «καυτής» JLo στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης.

Η Τζένιφερ είπε στην Κάρλι, την πρώτη γυναίκα που σκοράρει σε έξι διαδοχικά Μουντιάλ, ότι της είχε ετοιμάσει δύο δώρα. Τι έκανε; Την ανέβασε στην σκηνή, έβαλε δύο χορεύτριες της να της περάσουν χειροπέδες, αφού την κάθισαν σε μια καρέκλα.

Η JLo, εντυπωσιακή παρ’ ότι σε λίγες ημέρες (24/7) γίνεται 50 ετών, της αφιέρωσε δύο τραγούδια. Το πρώτο, το «Birthday Sex», το χόρεψε με απίστευτα σέξι τρόπο μπροστά της, γύρω της και… πάνω της και, στο δεύτερο, το «If you Had My Love» σε μια πιο slow εκδοχή από το κανονικό, δεν δίστασε ακόμα και να καθίσει στα πόδια της!

T

«Είσαι έτοιμη γι’ αυτό; Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμη γι’ αυτό» την είχε προειδοποιήσει η Τζένιφερ προτού αρχίσει το σόου, με την Κάρλι, παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον γκόλφερ Μπράιαν Χόλινς, να απολαμβάνει την πρωτόγνωρη εμπειρία και να «τιτιβίζει» σχετικά: «Υπάρχει μια πρώτη φορά για όλα»!

T

γυναικείο ποδόσφαιροΚάρλι Λόιντ