Αθλητισμός|16.07.2019 10:14

ΑΕΚ: «Τελειώνει» άμεσα με τον Ολιβέιρα, στην αναμονή για τον Βέρντε

Σταύρος Καζαντζόγλου

Την «κιτρινόμαυρη» φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο 28χρονος Πορτογάλος έχει πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και η συμφωνία είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Ηδη, έχει αρχίσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο πλευρών και εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, υπάρχει πρόθεση να έρθει ο Ολιβέιρα στην Αθήνα ως την Παρασκευή (19/7) ώστε να τεθεί στη διάθεση του Καρντόσο.

Ο Ολιβέιρα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και οι απολαβές του θα υπερβαίνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ συμπεριλαμβανομένων και μπόνους, θα φτάνει στο 1,2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, μεταξύ ΑΕΚ και Πορτογάλου συμφωνήθηκε ρήτρα παραχώρησης σε άλλη ομάδα, η οποία ορίστηκε στα 6 εκατ. ευρώ.

Θετικά μηνύματα, έρχονται για την ΑΕΚ και από την πλευρά του Βέρντε. Τη Δευτέρα (15/7) υπήρξε συνάντηση του παίκτη και των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της Ρόμα, όπου το μήνυμα που έλαβαν δείχνει απόλυτη συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την ΑΕΚ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και συνάμα επιφυλακτικότητα, καθώς το θέμα έχει μετατραπεί σε…σίριαλ. Στην ΑΕΚ πάντως δεν αποκλείουν να έρθει άμεσα στην Αθήνα ο 23χρονος Ιταλός, ώστε να κλείσει το θέμα.

Ντανιέλε ΒέρντεΝέλσον ΟλιβέιραΑΕΚ