Αθλητισμός|16.07.2019 12:30

Πνίγεται στα χρέη ο θρυλικός Καφού! (vid)

Newsroom

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες… Ο Καφού, ένας από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ όλων των εποχών και αρχηγός της Βραζιλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, δεν μπόρεσε να… ντριμπλάρει τα χρέη.

Δικαστήριο του Σάο Πάουλο αποφάσισε την κατάσχεση πέντε ακινήτων του 49χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος χρωστάει περί τα έξι εκατομμύρια δολάρια, επειδή έπεσε (πολύ) έξω η εταιρεία εκπροσώπησης «Capi – Penta International Player» που ίδρυσε το 2004 μαζί με την σύζυγό του, Ρεζίνα.

Το δικαστήριο αποφάσισε ακόμα να «μπλοκάρει» άλλα 15 ακίνητα του άλλοτε δεξιού μπακ των Σάο Πάουλο, Ρόμα και Μίλαν, μεταξύ άλλων, μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

«Είναι προσωπικό μου πρόβλημα. Μπορώ να πουλήσω τις ιδιοκτησίες μου, το αυτοκίνητό μου, το σπίτι μου… Μπορώ να τα δώσω όλα για να πληρώσω τα χρέη» υποστήριξε ο Καφού, ο οποίος έχει συνολικά περί τα 32 (!) ακίνητα. Πρόκειται για διαμερίσματα που ξεκινούν από τα 55 τετραγωνικά μέτρα και φτάνουν σε βίλες που εκτείνονται σε πάνω από 38 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

Ο Καφού παραμένει άρρηκτα δεμένος με το ποδόσφαιρο, αφού ήταν μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Copa America που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με θρίαμβο της Βραζιλίας, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ως πρέσβης της Βραζιλίας στην οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

Όταν ο Καφού σήκωσε το Μουντιάλ επάνω σε… βάθρο!

ΚαφούΕθνική Βραζιλίαςποδόσφαιρο