Αθλητισμός|16.07.2019 18:10
Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τζούντο, Κρεγκ Φάλον
NewsroomΟ Βρετανός προπονητής της Εθνικής ομάδας τζούντο της Ουαλίας, Κρεγκ Φάλον, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 36 του χρόνια, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Ο κάτοχος έξι μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τζούντο και ο τελευταίος εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου