Αθλητισμός|16.07.2019 20:07

Ο Αντετοκούνμπο μετατράπηκε στον…πρίγκιπα της Ζαμούντα (vid)

Newsroom

Είναι παγκόσμιος σταρ και όλες οι εταιρείες επενδύουν πάνω του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι φαινόμενο, ένας πρίγκιπας του αθλητισμού. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν στη Nike και έχρισαν τον Ελληνα υπεράσο του ΝΒΑ σε…πρίγκιπα της Ζαμούντα! Της γνωστής κωμωδίας του Εντι Μέρφι, που έκανε θραύση στο τέλος των 80ς.

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, επέλεξε ως σλόγκαν τη φράση «Coming to America», εμπνευσμένη από την γνωστή ταινία «Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα» που είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων το 1988. Πρόκειται μάλιστα για μία από τις αγαπημένες ταινίες του άσου του Αντετοκούνμπο, που απέδωσε άψογα στον ομώνυμο ρόλο.

Ο Ελληνας ασος μπήκε με μοντάζ σε μία σκηνή ως Πρίγκιπας Ακίμ, τον οποίο υποδυόταν στην ταινία ο Εντι Μέρφι. Στο συμπρωταγωνιστικό ρόλο του Αρσένιο Χολ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ εμφανίζονται και τα άλλα δύο αδέρφια Αντετοκούνμπο, Κώστας και Αλεξ. Η ιστορία εξελίσσεται όταν ο πρίγκιπας ενός ζάμπλουτου κράτους της Αφρικής, πηγαίνει να ανακαλύψει τη ζωή στην Αμερική και υπάρχουν ξεκαρδιστικά περιστατικά.

T

μπάσκετΓιάννης Αντετοκούνμπο