Αθλητισμός|16.07.2019 21:06

Έκλεισε τον Δημήτρη Κολοβό ο Παναθηναϊκός

Newsroom

Τον ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να τον αγοράσει από την Ομόνοια. Στη συνέχεια στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και ο Ατρόμητος. Εν τέλει, όμως, ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει αυτό που θέλει καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα και θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση των πρασίνων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μάλιστα πρόκειται για προσθήκη που δυναμώνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για το σύλλογο.

Το μοναδικό πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα ήταν πως ο Κολοβός δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Ομόνοια και το τριφύλλι δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για την απόκτησή του. Όταν ο 26χρονος εξτρέμ βρήκε τρόπο να απαγκιστρωθεί από την κυπριακή ομάδα, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. 

Ο Δημήτρης Κολοβός αγωνίστηκε φέτος σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας και βρήκε δίχτυα 4 φορές, με τις εμφανίσεις να του ανοίγουν ξανά την πόρτα στην Εθνική ομάδα, με την οποία σκόραρε το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης στην Ζένιτσα απέναντι στην Βοσνία.

ΠαναθηναϊκόςμεταγραφέςΔημήτρης Κολοβός