Αθλητισμός|20.07.2019 23:08

Ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια ετοιμότητας στη νίκη επί της Νότιγχαμ με 3-0

Newsroom

Μία εβδομάδα πριν από τη πρώτη αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό, με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, την οποία και νίκησε με 3-0, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τρία από τα κόρνερ που εκτέλεσε στο πρώτο ημίχρονο. Οι εκτελέσεις κόρνερ έφεραν την υπογραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να κρατά τη «μπαγκέτα» για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 3' και διπλασίασε τα τέρμτά του μόλις στο 7', με τους Μαρούσα και Γκερέρο να σκοράρουν. Στο 32' ο Γκερέρο «χτύπησε» εκ νέου για το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το χαρακτηριστικό και των τριών γκολ, δεν είναι μόνο οτι ήρθαν από εκτελέσεις κόρνερ, καθώς όλα ήρθαν σε δεύτερο χρόνο, με την Νότιγχαν να μη μπορεί να διώξει τη μπάλα από τη περιοχή της.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες άρχισαν τις αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα μειώθηκε, με τους Αγγλους να μην μπορούν να πατήσουν στα πόδια τους και τον Ολυμπιακό να διατηρεί την υπεροχή του.

Ολυμπιακός: Σα (84’ Τζολάκης), Ομάρ (72’ Τοροσίδης), Σεμέδο (72’ Μπα), Αβραάμ, Τσιμίκας (78’ Κούτρηε), Γκιλιέρμε (81’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Ποντένσε (Ντουρμισάι), Βαλμπουενά (78’ Ραντζέλοβιτς), Γιώργος Μασούρας (67’ Μπρούνο), Γκερέρο (67’ Ελ Αραμπί).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Μούριτς (46' Παντιλίμον), Κας (62' Νταρικά), Ρόμπινσον (65' Ριμπέιρο), Γουόραλ (72' Φιγκειρέδο), Ντόσον (62' Μιλόσεβιτς), Γουότσον, Σιλβα (46' Αμεόμπι), Όσμπορν (85' Τζόνσον), Λόλεϊ (81' Ρίτσαρντσον), Αντόμα (46' Άπια), Γκράμπαν (72' Γουόκερ).


ποδόσφαιροΟλυμπιακόςφιλικόSuperLeagueΝότιγχαμ Φόρεστ