Αθλητισμός|17.07.2019 04:12

Η γκολάρα του Μπαπέ και οι τάσεις φυγής του Νεϊμάρ (vids)

Newsroom

Ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει και, παρ’ ότι μόλις είκοσι ετών, δικαιούται να θεωρείται πλέον ως το πιο μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο χαρισματικός επιθετικός, άλλωστε, δεν κάνει διακρίσεις όταν έρχεται η ώρα να προσφέρει σόου.

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν, στο οποίο η πρωταθλήτρια Γαλλίας διέλυσε τη Ντιναμό Δρέσδης με 6-1, ο Μπαπέ δεν περίμενε παραπάνω από έξι λεπτά για να… δράσει. Εκλεψε την μπάλα, ξεκίνησε μια κούρσα προς την αντίπαλη εστία και, όταν βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τον «κρέμασε» με εξαιρετική λόμπα.

Από το συγκεκριμένο φιλικό, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, απουσίαζε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Παρί με μια εβδομάδα καθυστέρηση και, όταν συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, επίσης Βραζιλιάνο Λεονάρντο, του επανέλαβε αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος. Ότι θέλει να φύγει.

 

Πρώτο «όχι» στην Μπαρτσελόνα

Αυτό, άλλωστε, το επιβεβαίωσε και ο προπονητής Τόμας Τούχελ, στις δηλώσεις του μετά το φιλικό. «Αν ήξερε ότι ήθελε να φύγει; Ναι. Αν το ήξεραν πριν από το Copa America; Ναι» απάντησε ξεκάθαρα ο Γερμανός προπονητής για τον «Νέι», ο οποίος πάντως τον υπολογίζει κανονικά, όσο παραμένει παίκτης της ομάδας.

Ο Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, οι «Μπλαουγκράνα» επίσης τον θέλουν πίσω, αλλά η Παρί δεν πρόκειται να λυγίσει εύκολα. Φέρεται, άλλωστε, σύμφωνα με την σημερινή (17/7) έκδοση της εφημερίδας «L' Equipe», να απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση του καταλανικού συλλόγου: Φιλίπε Κοουτίνιο, Ιβάν Ράκιτιτς και σαράντα εκατομμύρια ευρώ.

Κιλιάν ΜπαπέποδόσφαιροΝεϊμάρΠαρί Σεν Ζερμέν