Αθλητισμός|17.07.2019 21:39

Η κακόγουστη φάρσα του Ομπαμεγιάνκ σε Oζίλ και Ραπινό

Newsroom

O Πιερ Εμερικ Ομπαμεγιάνκ δεν έδειξε κανένα έλος στον συμπαίκτη του στην Αρσεναλ Μεσούτ Οζίλ.

Θέλοντας να τον πικάρει για τις στιλιστικές του επιλογές με το κλασσικό χτένισμα και το άσπρο πλατινέ μαλλί έβαλε μία φωτογραφία του μαζί με την επιθετικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ Μέγκαν Ραπινό.

Δεν... ενθουσιάστηκαν

Ομοιότητες υπάρχουν στα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δύο προσώπων αλλά λόγω και της ιδιότητας του φαρσέρ το χιούμορ δεν έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.

«Τώρα ξέρω πώς θα κερδίσει» έγραψε ο Αουμπαμεγιάνκ στο Instagram κλέβοντας την παράσταση, όμως λίγο αργότερα κατέβασε την ανάρτηση διότι προφανώς σε κάποιον δεν άρεσε...

T

Επικρίνει τον Τραμπ

Η Μέγκαν Ραπινό το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη σελίδα των δελτίων ειδήσεων σε πολλές χώρες του πλανήτη όχι μόνο λόγω της κατάκτησης του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου με τις ΗΠΑ αλλά και για τα επικριτικά σχόλια της για τον Ντόναλντ Τραμπ και για την απόφαση της να μην πάει στον Λευκό Οίκο στην ειδική απονομή από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Επίσης ηγείται δυναμικά και για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και αυτός είναι και ο λόγος που επικρίνει σφοδρά τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μέγκαν ΡάπινοΣπορΜεσούτ Οζίλποδόσφαιρο