Αθλητισμός|18.07.2019 18:55

«Καμπάνα» αποκλεισμού για τον Ντάνιελ Στάριτζ, ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό

Newsroom

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ντάνιελ Στάριτζ αυτό το καλοκαίρι. Πρώτα, ενημερώθηκε από τη Λίβερπουλ, ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης. Επειτα, ακολούθησε η διάρρηξη του σπιτιού του και η κλοπή του αγαπημένου του σκύλου, που βρέθηκε έπειτα από την προσπάθεια που κατέβαλε. Τώρα, ήρθε να προστεθεί σε όλα αυτά και η «καμπάνα» αποκλεισμού για έξι εβδομάδες από τα γήπεδα, καθώς κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Στάριτζ τιμωρήθηκε από ανεξάρτητη πειθαρχική επιτροπή του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία έκρινε πως παραβίασε τους στοιχηματικούς κανονισμούς που οφείλουν να τηρούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Για τον Αγγλο φορ κρίθηκε πως είχε δώσει πληροφορία στον αδερφό του, ώστε να παίξει στοίχημα, ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στην Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2008, με τον ίδιο να μην πηγαίνει τελικά ούτε στην Σεβίλλη - ούτε στην Ιντερ που επίσης ενδιαφερόταν -  αλλά να «μετακομίζει» στην Γουέστ Μπρόγμουιτς Αλμπιον.

Βέβαια, τα καλά νέα είναι πως η τιμωρία δεν επηρεάζει το μέλλον του Στάριτζ, δεδομένου πως έρχεται εν μέσω καλοκαιριού – έχει ισχύ από τις 17 Ιουλίου και οι τέσσερις εβδομάδες έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα ενός έτους – που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Στάριτζ θα μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Αυγούστου, άρα αυτό που «πονά» περισσότερο είναι το πρόστιμο των 75.000 λιρών.

ΛίβερπουλΝτάνιελ Στάριτζποδόσφαιρο