ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Φάμπιο Κοεντράο (vid)
NewsroomΣτην Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο Φάμπιο Κοεντράο, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (18/7) με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος πρώην διεθνής αριστερός μπακ - χαφ, που έμεινε ελεύθερος στις αρχές του μήνα από τη Ρίο Αβε, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών με τους νταμπλούχους Ελλάδας, εφόσον περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν πριν από λίγες ημέρες τη πρώτη τους «κρούση» στη πλευρά του Κοεντράο, που τότε είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις, με τη μια εξ΄ αυτών να ξεχωρίζει. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη πρόταση που προερχόταν από την βραζιλιάνικη Φλαμέγκο, στην οποία προπονητής είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Ζέσους. Κοεντράο και Ζέσους συνυπήρχαν για δυο σεζόν στην Μπενφίκα και για μια σεζόν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Ζέσους να χρησιμοποιεί τον Κοεντράο σε 134 αναμετρήσεις.
- «Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
- Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;