Αθλητισμός|20.07.2019 01:22

«Βούλιαξε» η Εθνική πόλο με τη Σερβία σημειώνοντας μόλις 3 γκολ

Newsroom

Μακριά από τον καλό εαυτό της και απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο η Εθνική πόλο ανδρών γνώρισε την ήττα και κατατάχθηκε στην 3η θέση του Α΄ομίλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν βρήκε σε καλή μέρα. Υστέρησε επιθετικά σημειώνοντας μόλις τρία τέρματα, όλα στα δύο πρώτα 8λεπτα και γνώρισε την ήττα με 9-3.

Μάλιστα τα τρία γκολ είναι και αρνητικό ρεκόρ σκοραρίσματος δεκαετίας για την ελληνική ομάδα απέναντι στους Σέρβους οι οποίοι σημειωτέων έπαιξαν και με απουσίες. Μάλιστα, κατέλαβαν την πρώτη θέση του ομίλου και πέρασαν απευθείας στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Μετά το 4-3... χάθηκε

Ενδεικτικό είναι ότι η ελληνική ομάδα ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 4-3 και από εκεί και πέρα... χάθηκε Στις δύο τελευταίες περιόδους δεν σημείωσε ούτε ένα τέρμα, έχοντας κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω.

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 0-0, 0-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης.

ΣΕΡΒΙΑ (Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 1, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάκσιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς 1, Ντομποζάνοβ.

Με ΗΠΑ για 8αδα

Μετά την άνετη νίκη του Μαυροβουνίου επί της Νοτίου Κορέας με 26-4 η ελληνική ομάδα πήρε την 3η θέση στον Α΄ όμιλο και στρέφει το ενδιαφέρον της στον χιαστί αγώνα που θα κρίνει και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον χιαστί αγώνα θα είναι οι ΗΠΑ που νίκησαν 12-11 την Αυστραλία.

Εθνική ΠόλοΣπορΠαγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο