Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κουφός με 3.000.000 δολάρια το χρόνο
NewsroomΎστερα από 11 χρόνια στο NBA ο Κώστας Κουφός θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έλληνας σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να στρωθεί ο δρόμος με εκατομμύρια δολάρια.
Στην Ευρώπη είναι ελάχιστες οι ομάδες που μπορούν να δώσουν 3.000.000 δολάρια το χρόνο και μία από αυτές είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας προπονητής οποίος θα έχει στη διάθεσή του τη νέα σεζόν τον Κάιλ Χάινς, τον Γιόχαν Βόιγκτμαν και τον Κώστα Κουφό!
Ο 30χρονος σέντερ, που στο παρελθόν πέρασε από τους Τζαζ, τους Τίμπεργουλβς, τους Νάγκετς, τους Γκρίζλις και τους Κινγκς τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης και συμφώνησε να παίξει για την επόμενη διετία υπό τις οδηγίες του Ιτούδη.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις