Αθλητισμός|21.07.2019 08:26

ΠΑΟΚ: Θέλει να ξεκαθαρίσει με Μπράνταριτς - Κοεντράο

Αντώνης Τσακαλέας

Με το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να έχει ξεκινήσει - και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση την εικόνα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Σιντ Τρούιντεν - ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τις δυο σημαντικές μεταγραφικές εκκρεμότητες, κάτι που αν γίνει θα σημάνει και το τέλος στην όποια κουβέντα ενίσχυσης μέχρι την ολοκλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

Στην υπόθεση του εσωτερικού μέσου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει σχεδόν εξαντλήσει όλα τα διαπραγματευτικά του ατού στη προσπάθειά του να φτάσει σε συμφωνία με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς. Η Ιταλική ομάδα, έχοντας αντιληφθεί την αναγκαιότητα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός μέσου, προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη, με τους «ασπρόμαυρους» να φτάνουν στα όριά τους και να ετοιμάζονται να πουν τη τελευταία τους κουβέντα, ώστε ή να δουν την απέναντι πλευρά να δίνει το χέρι για την συμφωνία και να ντύσουν τον 27χρονο Κροάτη στα ασπρόμαυρα, ή να προχωρήσουν σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν στη λίστα τους.

Στην υπόθεση του ακραίου αμυντικού, υπάρχει συμφωνία με τον Φάμπιο Κοεντράο, αλλά όσο δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια κανείς στον ΠΑΟΚ δε νιώθει βολικά. Την Παρασκευή, ο 31χρονος Πορτογάλος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι το βράδυ της Κυριακής να απαντήσει, και αυτό περιμένουν πλέον στη Μικράς Ασίας έτσι ώστε εφόσον η απάντηση είναι θετική, να δρομολογηθεί η δεύτερη παρουσία του Κοεντράο στη Θεσσαλονίκη, με την ολοκλήρωση της οποίας ο Πορτογάλος θα φύγει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με προορισμό την Ολλανδία.

ΠΑΟΚΦίλιπ ΜπράνταριτςμεταγραφέςΦάμπιο Κοεντράο