Αθλητισμός|21.07.2019 16:41

Κώστας Μανωλάς: Caruso, γκολ και συρτάκι! (vids)

Newsroom

Η πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή, αυτή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ, αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς, καταρχήν για τον ίδιο τον πρώην αμυντικό της Ρόμα.

«Ο Μανωλάς μου προκάλεσε μια εξαιρετική εντύπωση. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και προσαρμόστηκε άμεσα. Θα δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Λορέντσο Ινσίνιε για τον Μανωλά, ο οποίος έχει βιώσει πολύ ξεχωριστές εμπειρίες σε διάστημα λίγων ημερών.

Αρχικά, κατά την άφιξή του στο μέρος της προετοιμασίας των «Παρτενοπέι», μαζί με τον Ινσίνιε, γνώρισε την αποθέωση του κόσμου, συνειδητοποιώντας με το «καλημέρα» πόσο αγαπούν οι φίλαθλοι την ομάδα τους.

T

Στη συνέχεια, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους πρωτάρηδες σε μια ομάδα, κλήθηκε να ανέβει σε μια καρέκλα και να τραγουδήσει. Ο Κώστας επέλεξε ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι, το θρυλικό «Caruso» του Λούτσιο Ντάλα. Και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

 

Οι… καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Ελληνα αμυντικού δεν σταμάτησαν εκεί. Για να τιμήσει την καταγωγή του, άρχισε μαθήματα συρτάκι στους παίκτες του, οι οποίοι δείχνουν να αφομοιώνουν τις διδαχές του Μανωλά.

Το κερασάκι ήρθε στην πρώτη του συμμετοχή, στο φιλικό με την αδύναμη Φεραλπισάλο, εις βάρος της οποίας σημείωσε το πρώτο του (ανεπίσημο) γκολ, μόλις στο έκτο λεπτό. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο Κώστας Μανωλάς είναι ήδη σε πολύ καλό δρόμο…

 

Κώστας ΜανωλάςποδόσφαιροΝάπολιSerie A