Απίθανο γκολ του Χάρι Κέιν από το κέντρο σε φιλικό Τότεναμ - Γιουβέντους (vid)
NewsroomΜε ένα καταπληκτικό γκολ του Χάρι Κέιν στις καθυστερήσεις η Τότεναμ επικράτησε 3-2 της Γιουβέντους στο διεθνές φιλικό για το τουρνουά International Champions Cup. Το παιχνίδι που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη ήταν εξαιρετικό ικανοποιώντας απόλυτα το κοινό που συνέρρευσε στις εξέδρες του National Stadium.
Ωστόσο το ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο των Μπιανκονέρι αλλά και η επάνοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αγωνιστική δράση επισκιάστηκαν από την τρομερή έμπνευση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 2-2, είδε τον Σέζνι εκτός θέσης και σούταρε από τη γραμμή του κέντρου σκοράροντας το γκολ του καλοκαιριού.
Η Τότεναμ προηγήθηκε με γκολ του Λαμέλα στο 31', αλλά η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα (2-1) χάρη στα τέρματα του Ιγουαΐν στο 56' και του Κριστιάνο στο 60'. Ο Μόουρα ισοφάρισε (2-2) στο 65' προτού ο Κέιν σκοράρει στο 93' .
Δείτε το τρομερό γκολ:
Δείτε τα highlights και τα γκολ του φιλικού:
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους