Αθλητισμός|21.07.2019 19:25

«Μπίζνες» με οικολογική συνείδηση από τρεις πιτσιρικάδες σε ματς ποδοσφαίρου! (pic)

Newsroom

Στη Γερμανία βλέπουν πολύ διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο το πρόβλημα με τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση. Φυσικά υπάρχει και στην Ελλάδα το μπόνους για την επιστροφή των πλαστικών ή αλουμινένιων κουτιών αλλά τα οικονομικά κίνητρα (0,25 λεπτά) που δίνουν είναι σαφώς μεγαλύτερα από τα δικά μας. 

Το ίδιο συμβαίνει και στα γήπεδα της Γερμανίας, εκεί όπου οι φίλαθλοι απολαμβάνουν τη μπύρα τους σε πλαστικά ποτήρια για τα οποία προπληρώνουν 1 ευρώ έξτρα και το παίρνουν πίσω σε περίπτωση που επιστρέψουν το ποτήρι (όπως συμβαίνει στη χώρα μας για παράδειγμα με τα καροτσάκια των σούπερ μάρκετ).

Στη φιλική αναμέτρηση της Μπάρνσλεϊ με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, τρεις μικροί φίλοι των Άγγλων με οικολογική συνείδηση αλλά και επιχειρηματικό μυαλό, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και μάζεψαν 260 ποτήρια (!), τα επέστρεψαν και μοιράστηκαν το κέρδος των 260 ευρώ. Δηλαδή 87 ευρώ ο κάθε πιτσιρικάς. Καθόλου άσχημα για 90 λεπτά που διήρκησε η αναμέτρηση. Βέβαια, αλήθεια είναι πως με Άγγλους και Γερμανούς στην εξέδρα, τα έσοδα θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα...

T

οικολογίαΓερμανίαφίλαθλοιμπύρα