Αθλητισμός|21.07.2019 23:09

Σοκ στη Ρουμανία: Κατέρρευσε προπονητής στον πάγκο! (vids)

Newsroom

Σοκαριστικές στιγμές βίωσαν ποδοσφαιριστές και θεατές του αγώνα Ντινάμο Βουκουρεστίου – Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, για την πρώτη κατηγορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου, μετά την κατάρρευση του προπονητή της πρώτης, Εουγκέν Νεαγκόε.

Ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος σε ηλικία 32 ετών είχε περάσει για λίγους μήνες από την Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας (εννέα συμμετοχές) και απασχόλησε τον Ατρόμητο ως πιθανός διάδοχος του Νταμίρ Κάναντι, ένιωσε αδιάθετος περίπου στο 25ο λεπτό, όταν ο διαιτητής διέκοψε το ματς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αμέσως τον τοποθέτησαν σε φορείο και τον έβαλαν σε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι «παγωμένοι» με όσα έβλεπαν.

Ο αγώνας, πάντως, συνεχίστηκε κανονικά, εν αναμονή των νέων για την κατάσταση του Νεαγκόε. Η Ντινάμο μοιάζει… καταραμένη με τέτοια περιστατικά, αφού τον Μάιο του 2016 πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Πατρίκ Εκένγκ (26 ετών) και τον Οκτώβριο του 2000, για τον ίδιο λόγο, ο Κάταλιν Χίλνταν (24 ετών)!

Δείτε τα χαρακτηριστικά video:

T
Εουγκέν ΝεαγκόεπροπονητήςποδόσφαιροΡουμανία