Παναθηναϊκός: Συμφώνησε κι έρχεται ο Ζοάο Νούνιες (vid)
NewsroomΟ Παναθηναϊκός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο αμυντικό Ζοάο Νούνιες, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα εντός των επόμενων 24 ωρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Παρά το γεγονός πως από το βράδυ του Σαββάτου (20/7) υπήρξε «σφήνα» από ομάδα του Κατάρ, η οποία προσέφερε περισσότερα από τα διπλά χρήματα στην πλευρά του Νούνιες, η συζήτηση που είχε ο Πορτογάλος με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» Νίκο Νταμπίζα κατά τη διάρκεια της Κυριακής (21/7), ήταν αρκετή για να τον «ψήσει» και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος απ’ την πολωνική Λέχια Γκντανσκ, με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία καταγράφοντας «γεμάτες» σεζόν (23, 30 και 23 συμμετοχές). Είναι «προϊόν» της Ακαδημίας της Μπενφίκα, έχει ύψος 1,88 μ. και μπορεί να αγωνιστεί (και) σαν δεξιός μπακ.
Ουσιαστικά, πρόκειται για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο «πράσινο» ρόστερ, όντας διαθέσιμος για τρεις θέσεις. Τόσο για τη θέση του δεξιού στόπερ σε τριάδα και τετράδα άμυνας, όσο και γι' αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.
Η συμφωνία με τον Νούνιες, o οποίος έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, είναι για τριετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα προσεγγίζουν μαζί με τα μπόνους τις 200.000 ευρώ.
Δείτε φάσεις με τον Ζοάο Νούνιες:
- Τι συμβαίνει με τις «συνομιλίες» μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Τα μηνύματα Τραμπ και η σφοδρή αντίδραση της Τεχεράνης
- Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
- «Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
- Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»