Αθλητισμός|22.07.2019 16:25

ΠΑΟΚ: «Ρέστα» για Μπράνταριτς, αναμονή για Κοεντράο

Αντώνης Τσακαλέας

Ανοιχτά παραμένουν τα δυο μεταγραφικά μέτωπα του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Στην υπόθεση Μπράνταριτς, η Κάλιαρι συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής, ενώ στην υπόθεση Κοεντράο η προθεσμία που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής πέρασε χωρίς να υπάρξει απάντηση, με τα δημοσιεύματα στη πατρίδα του να θεωρούν πως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Η Κάλιαρι δεν κάνει πίσω, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και αλλού

Χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού της Κάλιαρι, στο οποίο ο Μπράνταριτς αγωνίστηκε, ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας, Τομάσο Τζιουλίνι μίλησε για τον 27χρονο Κροάτη: «Θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς ο Μπράνταριτς. Πέρυσι έχασε μέρος της προετοιμασίας και αυτό δεν έκανε τα πράγματα εύκολα. Θα δούμε τον επόμενο ενάμιση μήνα τι θα γίνει όπως και στο θέμα ενίσχυσης της επίθεσης. Η αγορά έχει χρόνο… μπροστά της». Αν κάποιος προσπαθήσει να ερμηνεύσει τις δηλώσεις αυτές, καταλαβαίνει πως η Κάλιαρι νιώσει σε θέση ισχύος στη διαπραγμάτευσή της με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που οδηγεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε δυο κατευθύνσεις. Είτε να επιμείνει ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη προσφορά του, είτε να αφήσει τον Κροάτη και να προχωρήσει σε περιπτώσεις μέσων που υπάρχουν στο «παρασκήνιο». Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συζητήσεις με τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές και καλούνται να αποφασίσουν τον τρόπο δράσης τους σε αυτή την υπόθεση.

Οι Πορτογάλοι βλέπουν «happy end» με Κοεντράο

Χθες το βράδυ έληξε η διορία που είχε ζητήσει ο Φάμπιο Κοεντράο για να απαντήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρόταση που έχει στα χέρια του, η οποία και σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει διετές συμβόλαιο. Ο 31χρονος Πορτογάλος δεν απάντησε, κάτι που δεν σταμάτησε τα πορτογαλικά Μέσα να μιλούν με αίσιο τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση: «Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής ομάδας. Απομένουν μερικές μικρές λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του, με τον ΠΑΟΚ να ζητά την Παρασκευή από τον ΠΑΟΚ μερικές ακόμα μέρες για να πάρει την απόφασή του, που τελικά είναι θετική για να αφήσει τη Ρίο Άβε και να πάει στην Ελλάδα» καταγράφει η εφημερίδα «o Jogo» στις αναφορές της στον Κοεντράο.

Φίλιπ ΜπράνταριτςμεταγραφέςΦάμπιο ΚοεντράοΠΑΟΚ