Αθλητισμός|23.07.2019 00:18

ΠΑΟΚ: Η οικογένεια του Φάμπιο Κοεντράο είναι αρνητική για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Ενα δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» έφερε εκ νέου στην επικαιρότητα την υπόθεση του Φάμπιο Κοεντράο για τον ΠΑΟΚ καθώς, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε νέα προθεσμία διότι η οικογένειά του δεν επιθυμεί να τον ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Κοεντράο ήθελε να αποφασίσει αν θα έχει και την οικογένειά του στο πλευρό του στη νέα του περιπέτεια εκτός Πορτογαλίας. Η οικογένειά του θεωρεί πως η μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη είναι μια δραστική αλλαγή σε σχέση με την παρουσία τους στη Μαδρίτη και στο Μονακό. Γι' αυτό το λόγο, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει, όμως ο σύλλογος προτίμησε να κοιτάξει άλλου» αναφέρει το δημοσίευμα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Κοεντράο φαίνεται να είναι ακόμα ανοικτή, με τους «ασπρόμαυρους» να κοιτάζουν μεν και άλλες περιπτώσεις αλλά να μην αποκλείουν το οτιδήποτε αν ο Πορτογάλος πάρει τελικά - σε σύντομο χρονικό διάστημα - την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας και εφόσον βεβαίως στον Δικέφαλο δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

μεταγραφέςΠΑΟΚΦάμπιο Κοεντράοποδόσφαιρο