Επιστροφή στην Ισπανία για τον Γιάννη Μπουρούση, υπέγραψε στην Γκραν Κανάρια
NewsroomΣυζήτησε με την ΑΕΚ, βρέθηκε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά ο Γιάννης Μπουρούσης θα «επανευρωπαϊστεί» στην Ισπανία για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια. Επειτα από τη διετή παρουσία του στη μακρινή Κίνα, ο διεθνής σέντερ ήθελε να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ. Βέβαια, η Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη, δεν θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην Euroleague, αλλά ο Μπουρούσης πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και το ρόλο του στην ομάδα.
Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την προσθήκη του αρχηγού της Εθνικής ομάδας για την επόμενη σεζόν και πλέον ο ίδιος ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 36χρονος Μπουρούσης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στα ισπανικά γήπεδα, όταν έπαιξε σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Λαμποράλ Κούτσα.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;