Αθλητισμός|23.07.2019 17:59

Τσάβι Σιμόνς: Το «χρυσό παιδί» με τους 1,6 εκατ. followers αφήνει την Μπαρτσελόνα και πάει στην Παρί

Newsroom

Το ποδόσφαιρο άλλαξε. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ του κόσμου σε διεθνές επίπεδο είναι αδυσώπητος και τα εκατομμύρια μοιράζονται σαν…στραγάλια. Οι διεκδικήσεις δεν αφορούν πλέον μόνο παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά και ταλέντα που ακόμα δεν έχουν καν ενηλικιωθεί. Όπως ο Τσάβι Σιμόνς, ο 16χρονος θαυματουργός Ολλανδός, τελευταίο «προϊόν» που ανέδειξε η φημισμένη «Μασία» της Μπαρτσελόνα.

Το «χρυσό παιδί» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αποχωρεί από τη Βαρκελώνη και ο επόμενος προορισμός του φαίνεται πως θα είναι το Παρίσι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Ισως να είναι μια άτυπη ρεβάνς των Παριζιάνων, στο «φλερτ» της Μπαρτσελόνα με τον Νέιμαρ.

Ο μέχρι πρότινος «μικρός βασιλιάς» της Καταλονίας, κυριαρχεί και στα social media. Βλέπετε, το τρομερό παρουσιαστικό του και η φήμη που τον συνοδεύει, τον έχει κάνει διάσημο μέσα στο Instagram, με 1,6 εκατομμύρια followers. Σε αυτήν την κατηγορία μάλιστα, ξεπερνά ποδοσφαιριστές με χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έχει ως μανατζερική στέγη το γραφείο του Μίνο Ραϊόλα και στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί γι’ αυτόν Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι άδικα, εάν κρίνει κάποιος από όσα απίστευτα κάνει ο νέος Τσάβι με την μπάλα στα πόδια.

 

ΜπαρτσελόναποδόσφαιροΤσάβι ΣιμόνςΠαρί Σεν Ζερμέν