Basket League: Ξεκίνημα με δύο ντέρμπι - Ολο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος
NewsroomΔυο κλασικά ντέρμπι στην πρεμιέρα (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Αρης – ΠΑΟΚ), περιλάμβανε η κλήρωση της Basket League για τη νέα σεζόν. Μεγάλα παιχνίδια, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον από το ξεκίνημα της χρονιάς. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ηρακλή.
Στα αρνητικά της κλήρωσης, η παρουσία της «ομάδας Χ», που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ποια θα είναι. Δεν έλειψαν οι σπόντες από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (μέσω επιστολής) για την απουσία του Ολυμπιακού. Ο ΕΣΑΚΕ συμπεριέλαβε στην κλήρωση Κολοσσό και Λαύριο, ενώ ανέδειξε με τις νέες ονομασίες Χολαργό και Κύμη.
Η πρεμιέρα
Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:
Περιστέρι - Ηρακλής
Ήφαιστος Λήμνου - Ρέθυμνο
Κολοσσός Ρόδου Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ιωνικός - Λαύριο
Ομάδα Χ - Προμηθέας
Άρης - ΠΑΟΚ
Το πρόγραμμα
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Basket League για τη σεζόν 2019-20:
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!