Αθλητισμός|24.07.2019 09:28

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ιγκουαΐν, Ντε Λιχτ, Ραμπιό έτοιμοι για το Χ Factor! (vids)

Newsroom

Το Χ Factor επιστρέφει στο OPEN και η Γιουβέντους τίμησε έμμεσα το σόου – παγκόσμιο φαινόμενο, με την απολαυστική (από κάθε άποψη) ερμηνεία των πέντε νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της.

Οπως συνηθίζεται σε όλες τις ομάδες του κόσμου, οι «πρωτάρηδες» υποχρεούνται να ανέβουν σε μια καρέκλα και να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι (όχι ολόκληρο, εννοείται), κάτι που έκανε και ο Κώστας Μανωλάς με το «Caruso» στις πρώτες του ημέρες ως παίκτης της Νάπολι.

Την αρχή έκανε ο 41χρονος Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος επέλεξε το «Volare», τραγούδι με το οποίο ο Ντομένικο Μοντούνιο κέρδισε το φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και βγήκε τρίτος στον διαγωνισμό της Eurovision το 1958. Το συγκεκριμένο τραγούδι, σε όλες του τις εκδοχές, πούλησε πάνω από 22 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως.

 

Ο Ματάις ντε Λιχτ, ο νεότερος της παρέας, επέλεξε το Three Little Birds (Everything's Gonna Be Alright) του Μπομπ Μάρλεϊ, τιμώντας και την μουσική που παραδοσιακά δονεί το «Αμστερνταμ Αρένα», έδρα του Αγιαξ, της μέχρι πρότινος ομάδας του 19χρονου αμυντικού.

Ο Τούρκος Μερίχ Ντεμιράλ επέλεξε ένα τουρκικό τραγούδι που στάθηκε αδύνατο να… αποκρυπτογραφηθεί, ενώ ο Γάλλος Αντριέν Ραμπιό δεν πρωτοτύπησε ιδιαιτέρως, αφού ερμήνευσε (τρόπος του λέγειν…) το «Les Champs-Élysées» του Τζο Ντασέν, πρόωρα χαμένο γιο του Ζιλ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, τέλος, παρ’ ότι δεν είναι πρώτη φορά στην Γιούβε, όπως άλλωστε και ο Μπουφόν, ανέβηκε στην καρέκλα και έδωσε ρυθμό στο γεύμα της ομάδας, τραγουδώντας το πασίγνωστο «Despacito» του Φόνσι Νιέτο.

 

Ακούστε παρακάτω τα τέσσερα από τα πέντε τραγούδια στην αυθεντική τους ερμηνεία, βαθμολογήστε Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Ραμπιό και Ιγκουαΐν και… στείλτε τους (ή όχι) στο X Factor!

X FactorΓιουβέντουςΤζιανλουίτζι ΜπουφόνποδόσφαιροΓκονσάλο ΙγκουαΐνΜατάις ντε ΛιχτSerie A