Αθλητισμός|24.07.2019 23:36

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργης Σαββίδης καλωσόρισε το... τανκ Αντερσον Εσίτι (pic)

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ κάλυψε μια από τις μεγάλες μεταγραφικές του ανάγκες με την απόκτηση του Ανtερσον Εσίτι. Μπορεί η ανακοίνωση της μεταγραφής τού δυναμικού χαφ να μην έγινε το βράδυ της Τετάρτης (24/7) και να μετατέθηκε για το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο ο Γιώργης Σαββίδης φρόντισε να καλωσορίσει στον Δικέφαλο το... τανκ όπως έγραψε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο instagram, ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία με τον Εσίτι να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 25χρονος Νιγηριανός ανασταλτικός μέσος, αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γάνδη το απόγευμα της Τρίτης (23/7), αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το ταξίδι με πρώτο προορισμό τον Αμστερνταμ. Εκεί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, και ακολούθως μετέβη στο Χορστ για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βελγικών μέσων ενημέρωσης, η μεταγραφή του Εσίτι από τη Γάνδη κόστισε στον ΠΑΟΚ περί τα 3,5 εκατ. ευρώ (για το 70% των δικαιωμάτων του καθώς το υπόλοιπο το διατήρησε ο βελγικός σύλλογος), ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

ΠΑΟΚμεταγραφέςποδόσφαιροΓιώργος ΣαββίδηςΑντερσον ΕσίτιSuperLeague