Αθλητισμός|24.07.2019 23:48

Ολυμπιακός: Τίτλοι τέλους για τον Αγραβάνη, λύθηκε το συμβόλαιο του

Newsroom

Ο νέος Ολυμπιακός που σχηματίζεται σταδιακά, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανός τεχνικός κάνει την επιλογή των παικτών που θέλει, αλλά και εκείνων που δεν θέλει. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβανόταν ο Δημήτρης Αγραβάνης. Παρά τις επαφές των τελευταίων ημερών μήπως και άλλαζε γνώμη ο Μπλατ, δεν άλλαξε κάτι και σήμερα (24/7) έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον παίκτη ότι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον Πειραιά. Με τον Ολυμπιακό πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα (2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό το 2013. Για τον Αγραβάνη πάντως φέρεται ήδη να υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:  «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Δημήτρης βοήθησε σημαντικά ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και να φτάσει ισάριθμες φορές στον τελικό της Ευρωλίγκας. Δημήτρη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Ευχαριστούμε!».

μπάσκετBasket LeagueΔημήτρης ΑγραβάνηςΟλυμπιακός