Αθλητισμός|25.07.2019 00:58

«Ναυάγησε η μεταγραφή του Κοεντράο στην Πόρτο» γράφουν οι Πορτογάλοι

Newsroom

Ο Φάμπιο Κοεντράο δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ΠόρτοΟπως αναφέρει δημοσίευμα της A Bola, αν και ήταν προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (24/7), τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για διετές συμβόλαιο.

Ο πρώην αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης προοριζόταν για αναπληρωματικός του Άλεξ Τέλες στους «Δράκους», ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ζητήσει επιπλέον χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του οποίου ήρθε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει. Μολονότι ο Κοεντράο ήταν θετικός στην προοπτική του Δικεφάλου, η οικογένειά του δεν επιθυμούσε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη γεγονός που λειτούργησε αποτρεπτικά για τον έμπειρο πλάγιο μπακ.

Εν συνεχεία το ενδιαφέρον της Πόρτο «έψησε» τον Κοεντράο που βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η πορτογαλική «A Bola» σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, οι δυο πλευρές διαφώνησαν δίχως ακόμη να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που τους απομάκρυναν.

Πάντως εκτιμάται ότι η διοίκηση της Πόρτο εισάκουσε τις αντιδράσεις των οπαδών της, που δεν επιθυμούσαν να δουν τον Κοεντράο, έναν πρώην άσο της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ, στα κυανόλευκα. «Ο Κοεντράο έχει πανηγυρίσει εναντίον μας με άσεμνες χειρονομίες και έχει επιτεθεί ρατσιστικά σε παίκτες της Πόρτο. Δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας» ανέφεραν προ ημερών σε ανακοίνωσή τους φίλοι της Πόρτο...

Δείτε το βασικό θέμα της A Bola:

μεταγραφέςΠόρτοΠΑΟΚΦάμπιο Κοεντράοποδόσφαιρο