Αθλητισμός|25.07.2019 10:54

ΠΑΟΚ: Οταν οι Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια «έχασαν» τον Βέρνμπλουμ (vid+pics)

Newsroom

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ένα από τα τελευταία βήματα στο δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Ο Σουηδός μέσος είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα τον περασμένο Δεκέμβριο, και έκτοτε ακολούθησε τον μοναχικό δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση μέσω των ατομικών προπονήσεων. Στη πορεία, οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντρέ Βιεϊρίνια υπέστησαν ρήξη χιαστού, στις αρχές Μαρτίου και τέλη Απριλίου αντίστοιχα.

Οι τρεις τους, αποτέλεσαν την «injury team». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα γκρουπ «φυλακισμένων» που κάθε μέρα που περνάει, προσπαθεί να αφήσει πίσω του τα άσχημα και να επανενταχθεί στην ποδοσφαιρική κοινωνία. Ενα γκρουπ που ο ένας παίρνει κουράγιο από τον άλλο. Και η «απελευθέρωση» του πρώτου μέλους γεμίζει αισιοδοξία και τους υπόλοιπους που περιμένουν καρτερικά τη σειρά τους. Την ώρα που ο Βέρνμπλουμ περνούσε μπροστά από τους Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, ακολουθώντας το χαλαρό τρέξιμο των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, οι δυο τελευταίοι σήκωσαν χειρόγραφο πανό «Θα μας λείψεις Πόντους».

Στιγμές γέλιου και συγκίνησης, στιγμές που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ειδικά στους τρεις που μέσα στο 2019 σήκωσαν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το βάρος ενός σοβαρού τραυματισμού.

T

ΠΑΟΚΠόντους ΒέρνμπλουμΜαουρίσιοΑντελίνο Αντρε Βιεϊρίνιαποδόσφαιρο