Αθλητισμός|17.11.2018 16:48

Σοβαρή ζημιά με Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Κώστας Γουλής

Η γκίνια δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Παναθηναϊκό. Μετά τον Αντονί Μουνιέ που τραυματίστηκε (δις) σοβαρά στην ποδοκνημική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα μείνει off για 6 εβδομάδες, το πρωί του Σαββάτου (17 Νοεμβρίου), προέκυψε σοβαρό θέμα και με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Μαλέζος μπακ των "πράσινων", τραυματίστηκε στα τελευταία  λεπτά της πρωινής προπόνησης στο "Γ. Καλαφάτης" από κτύπημα στο αριστερό αντιβράχιο. Ο ακτινολογικός έλεγχος στο "ΥΓΕΙΑ" έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στην μεσότητα της ωλένης. Στον "Κούλι" τοποθετήθηκε το μεσημέρι γυψοναρθηκας στον άνω του αγκώνα και η αποχή του από την αγωνιστική δράση, εκτιμάται στις 6 εβδομάδες!

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση και αγωνιστικά παιχνίδια. Στο πρόγραμμα πήρε κανονικά μέρος και ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Μουνιέ συνέχισε την θεραπεία του μαζί με γυμναστήριο, όπως και ο Κολοβέτσιος, Μακέντα και Βέργος έκαναν αποφόρτιση, ενώ άδεια είχε ο Σωκράτης Διούδης. Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό κι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα στις 5 μ.μ.

Παναθηναϊκός