Αθλητισμός|25.07.2019 20:14

Εθνική Ελλάδας: Τέλος στη συνεργασία με τους Μπασινά και Γιαννακόπουλο

Newsroom

Τομές στην Εθνική Ελλάδας, ώστε να βρει τη φόρμουλα και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, επιχειρεί η ΕΠΟ. Το πείραμα με τον Αγγελο Αναστασιάδη στο τιμόνι, τον Αγγελο Μπασινά ως τεχνικό διευθυντή και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο άμεσο συνεργάτη του, δεν μπόρεσε να προχωρήσει και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.

Πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Αναστασιάδη και σήμερα (25/7), έφτασε το φινάλε και για τους Μπασινά, Γιαννακόπουλο. Αμφότεροι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τη διοίκηση της ΕΠΟ, ότι δεν θα συνεχιστεί η παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ομοσπονδία αναζητά πρώτιστα τεχνικό διευθυντή, που θα έχει σημαίνοντα ρόλο και στην τελική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ηδη, υπάρχουν πληροφορίες για προσέγγιση με τον Τάκη Φύσσα, που έχει να επιδείξει απόλυτα επιτυχημένο έργο στον ίδιο ρόλο επί Σάντος στην Εθνική.

Φαβορί για κόουτς ο Τζόνι Φαν' τ Σιπ

Παράλληλα, ως προς το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, ο Ολλανδός Τζόνι Φαν' τ Σιπ έχει το προβάδισμα για να αναλάβει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ποδόσφαιροΑγγελος ΑναστασιάδηςΆγγελος Μπασινάςεθνική ΕλλάδαςΣτέλιος Γιαννακόπουλος