Αθλητισμός|25.07.2019 23:53

Europa League: Αρης - ΑΕ Λεμεσού 0-0 (vids)

Newsroom

Αρης - ΑΕ Λεμεσού 0-0: Στο πρώτο παιχνίδι για την δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, ο Αρης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς, ενώ το... σκορ στα δοκάρια ήταν 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης πήρε τα ινία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, και η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 4' με το σουτ του Ιντέγε μέσα από τη περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ. Ο Νιγηριανός είχε νέα ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα (9') όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Σούντγκρεν έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πάνω χέρι, καθώς οι Κύπριοι είχαν ρίξει το βάρος τους στον ανασταλτικό τομέα και απείλησαν ελάχιστα τον Κουέστα παρά μόνο με στατικές φάσεις. Στο 39' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ντόσα Ζούνιορ μετά από γύρισμα του Ιντέγε αλλά πήρε πίσω την απόφαση καθώς δέχθηκε την απόφαση του δεύτερου βοηθού, που είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή πριν το γύρισμα του Ιντέγε.

Στο 40' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Αρη. Ο Βοζίνια απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Μπάκα και στην εξέλιξη της φάσης ο Φετφατζίδης σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Τα δύο δοκάρια του Αρη:

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης δεν μπόρεσε να έχει τον ρυθμό των πρώτων 45' με την ΑΕΛ να απορροφά την πίεση. Οι Κύπριοι ανησύχησαν τον Κουέστα στο 65' με σουτ του (νεοεισελθόντα) Γκαζαριάν να καταλήγει άουτ. Στο 69' ο ίδιος παίκτης, με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73' ο Βοζίνια έκανε τη πλέον δύσκολη επέμβαση, σε σουτ του Τόνσο, και στο 76' ο Ντιγκινί σχεδόν από τη γωνία της μικρής περιοχής σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 87' ο Ματίγια, με σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δεύτερο για τον Αρη στην αναμέτρηση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74' Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65' Λάρσον), Τόνσο (84' Μαρτίνεθ), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕ Λεμεσού: Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ (79' Ιβάν Κάρλος), Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (88' Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63' Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγάνοβιτς.

Τα highlights του αγώνα

ποδόσφαιροEuropa LeagueΑΕ ΛεμεσούΑρης