Αθλητισμός|26.07.2019 00:40

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Εζίλ στο Λονδίνο, τον έσωσε ο Κολάσινατς! (vid)

Newsroom

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Λονδίνου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) καθώς ο άσος της Αρσεναλ Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μια Mercedes G-Class, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που έφεραν μαχαίρι.

Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, σταμάτησαν δίπλα στο όχημα του Γερμανού διεθνούς μεσοεπιθετικού και άνοιξαν την πόρτα του απειλώντας τον με μαχαίρι. Υπολόγιζαν ωστόσο δίχως τον Σιντ Κολάσινατς, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και αντέδρασε άμεσα.

Ο σωματώδης Βόσνιος συμπαίκτης του Εζίλ στην Αρσεναλ, βγήκε γρήγορα έξω από το όχημα, κινήθηκε εναντίον των δραστών παρά το γεγονός ότι κρατούσαν μαχαίρι και τους έτρεψε σε φυγή. Δικαιολογημένα μετετράπη σε υπερήρωα καθώς έκτοτε αποθεώνεται από τους χρήστες στα social media.

Δείτε την σοκαριστική επίθεση και τη δυναμική αντίδραση του Κολάσινατς:

T

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Εζίλ εμφανώς τρομαγμένος αμέσως μετά το περιστατικό, μπήκε σε τουρκικό εστιατόριο της περιοχής ζητώντας βοήθεια. «Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν», δήλωσε στην εφημερίδα ένας υπάλληλος του εστιατορίου.

Η Αρσεναλ γνωστοποίησε με επίσημη δήλωση ότι επικοινώνησε με τους δύο παίκτες «και είναι καλά στην υγεία τους»... 

Premier LeagueΑρσεναλεπίθεση με μαχαίριΜεσούτ ΕζίλΛονδίνοΣεάντ Κολάσινατς