Αθλητισμός|29.07.2019 18:50

Εθνική ομάδα: Φαβορί για τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Κωνσταντινίδης

Γιάννης Σκόκας

Αλλαγή σε όλα τα επίπεδα συντελείται στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ηδη ο Αγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν, όπως και ο στενός συνεργάτης του Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Μπασινάς (οι αποφάσεις θα επικυρωθούν τυπικά και θα ανακοινωθούν μετά το διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ της 31ης Ιουλίου). Η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου είναι αποφασισμένη να τα αλλάξει όλα προκειμένου να βγει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά τα μπαράζ με την Κροατία για το Μουντιάλ του 2016.

Μολονότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε η φημολογία ότι φαβορί για τη θέση του τεχνικού είναι ο Τάκης Φύσσας, μέλος της «χρυσής» ομάδας του 2004 και τεχνικός διευθυντής στη «γαλανόλευκη» επί των ημερών του Φερνάντο Σάντος, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Κώστα Κωνσταντινίδη είναι εκείνο που βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση. Εκτός κι αν τελικά επιλεγούν και οι δύο σε διαφορετικό ρόλο σύμφωνα με άλλες πηγές.

Ο 46χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος έπαιξε 38 φορές με την Εθνική, ενώ πραγματοποίησε σημαντική καριέρα με τις φανέλες του Παναθηναϊκού, της Χέρτα Βερολίνου, της Μπόλτον, του Ανόβερου, της Κολωνίας, του ΟΦΗ και του Πιερικού, είχε ραντεβού με τον Βαγγέλη Γραμμένο με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο στη νέα εθνική ομάδα.

Λεπτομέρειες από τη συνάντηση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο φαίνεται πως και οι δυο πλευρές βλέπουν πολύ θετικά το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Αλλωστε στις προθέσεις της διοίκησης Γραμμένου είναι να γυρίσει οριστικά σελίδα η Εθνική, με ριζική ανανέωση και νέα πρόσωπα.

Κώστας ΚωνσταντινίδηςΕΠΟΕθνική ομάδαποδόσφαιρο