Αθλητισμός|27.07.2019 23:49

Ετοιμάζει μεταγραφική βόμβα η ΤΣΣΚΑ - Θέλει τον ΝBAer Τζέρεμι Λιν

Newsroom

Μια βόμβα μεγατόνων θέλει να πυροδοτήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με σκοπό να γεμίσει την περιφέρειά της. Η κάτοχος της Euroleague αναζητεί τον παίκτη-ηγέτη για την backcourt και ο πρώτος στόχος της ακούει στο όνομα Τζέρεμι Λιν.

Όπως αναφέρει ο Εμιλιάνο Κάρτσια του Sportando, ο 30χρονος γκαρντ με καταγωγή από Κίνα και Ταϊβάν, είναι ο πρώτος στόχος της κατόχου της Euroleague για την περιφέρεια.

Σκοπός είναι να πλαισιώσει τους Χάκετ, Στρέλνιεκς, Χίλιαρντ στις θέσεις των γκαρντ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη και να αποτελέσει τον leader που αναζητά ο Έλληνας προπονητής, μετά την αποχώρηση των Ροντρίγκες, Ντε Κολό και Χίγκινς.

Ο Λιν είναι 30 χρονών και στο φίνις της σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Το... ξεπέταγμα το έκανε τη σεζόν 2011-12, όταν φόρεσε τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, προκαλώντας «Linsanity» στο «Μεγάλο Μήλο», λόγω των εμφανίσεών του. Όπως αναφέρει ο Κάρτσια, σε περίπτωση που ο Λιν απαντήσει αρνητικά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε θα ενεργοποιηθεί το plan b που ακούει στο όνομα Ρον Μπέικερ.

T

Πηγή: sdna.gr 

ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςNBAEuroleagueΤζέρεμι Λιν