Αθλητισμός|27.07.2019 22:53

Παναθηναϊκός: Νίκησε και τη Φένλο, «έχασε» τον Μπουζούκη

Newsroom

Τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους συνέχισε ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε της Φένλο με 1-0, στην πρεμιέρα των Ζαχίντ και Νούνιες. Μελανό σημείο του ματς, η αποχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη με διάστρεμμα β' βαθμού, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 15-20 μέρες. Ο ταλαντούχος χαφ πάντως ήταν τυχερός στην ατυχία του καθώς αρχικά υπήρχαν φόβοι για σοβαρότερη ζημιά.

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τους «πράσινους». Ο Δώνης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες, ενώ δεν έπαιξε καθόλου ο Μακέντα. Η Φένλο δεν άφησε πολλούς ανοιχτούς χώρους, ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν να αναπτυχθεί και – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – είχε αμυντικά ζητήματα.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο πρώτο 45λεπτο ο Διούδης, που κράτησε απαραβίαστη την εστία του με σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων. Στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι, περιόρισαν τα αμυντικά κενά και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Καμπετσή στο 85’ έπειτα από ασίστ του Χατζηγιοβάνη.

Το πιο ανησυχητικό σημείο του ματς, η αποχώρηση του Μπουζούκη έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Γιάνσεν. Ο νεαρός χαφ, που αποχώρησε με φορείο, έδειξε να πονά πολύ αλλά μετά από ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης (46’ Κότσαρης), Θεοχάρης (46’ Γιόχανσον), Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Νούνες), Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Σερπέζης), Μπουζούκης (26’ Δώνης), Ζαχίντ (46’ Εμμανουηλίδης), Κολοβός (69’ Αθανασακόπουλος), Βέργος (46’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Χατζηγιοβάνης)

ποδόσφαιροφιλικόΓιάννης ΜπουζούκηςΦένλοΑργύρης ΚαμπετσήςΠαναθηναϊκός