Αθλητισμός|29.07.2019 21:56

ΠΑΟΚ: «Εξετάζει» Αλμπορνόζ για το αριστερό άκρο και Μπλάνκο για την επίθεση (Vids)

Αντώνης Τσακαλέας

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τις τελευταίες «ανάσες» πριν από την τελική ευθεία για τις αναμετρήσεις με τον Αγιαξ, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 28χρονος Σουηδοτραφής Χιλιανός ακραίος μπακ Μίικο Αλμπορνόζ έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της διάθεσης του Ανόβερου, στο οποίο και ανήκει, να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της Β' κατηγορίας της Γερμανίας, στην οποία και βρέθηκε μετά την περσινή καταστροφική χρονιά. Στα 5 χρόνια παρουσίας στο Ανόβερο μέτρησε 116 συμμετοχές με 1 γκολ και 12 ασίστ, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε σε Μπρομαποϊκάρνα (82 συμμετοχές - 6 γκολ και 7 ασίστ) και Μάλμε (82 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ).


Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Γκουστάβο Μπλάνκο ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, και πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας – στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας – μέτρησε 41 συμμετοχές 9 γκολ και 7 ασίστ. Στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο Μπλάνκο έχει αγωνιστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσ (31 συμμετοχές, 8 γκολ - 2 ασίστ), Καρπάτι Λβίβ (28 συμμετοχές, 9 γκολ - 4 ασίστ), Ασιρίσκα (26 συμμετοχές, 10 γκολ - 6 ασίστ).

μεταγραφέςΠΑΟΚ