Αθλητισμός|01.08.2019 09:28

ΠΑΟΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Πέλκα με φόντο τον Αγιαξ

Αντώνης Τσακαλέας

H προπόνηση που θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (1/8) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας είναι κρίσιμη για τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Και αυτό καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παρουσία του στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αγιαξ (6/8). Οι πρώτες ενδείξεις ήταν θετικές καθώς ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» ναι μεν ακολούθησε την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα σε δυνατούς ρυθμούς, αλλά σήμερα θα δοκιμάσει να ενταχθεί στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αντικατασταθεί λίγο από πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Φορτούνα Σιτάρντ, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε. Ο έτερος ποδοσφαιριστής που είχε αντικατασταθεί λόγω μικροτραυματισμού ήταν ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή και η λίστα που θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τους αγώνες της Γ' προκριματικής φάσης του Champions League.

Την Τετάρτη, το όνομά του Τσούμπα Ακπομ ενεπλάκη σε μεταγραφικό σενάριο. Στην Αγγλία, καταγράφηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Αγγλοθρεμμένος Νιγηριανός βρίσκεται στις λίστες της Γουεστ Χαμ, με τις αναφορές να καταγράφουν τόσο το εντυπωσιακό τελευταίο δείγμα γραφής του, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φορτούνα Σιτάρντ, όσο και στην συνολική του παρουσία, ειδικά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, και την συνδρομή του στην κατάκτηση των δυο εγχώριων τίτλων από τον ΠΑΟΚ.

ποδόσφαιροΠΑΟΚΔημήτρης ΠέλκαςΑγιαξ