Αθλητισμός|01.08.2019 10:42

Ολυμπιακός: Κλεισμένος ο Μπενζιά, φήμες για Χαλίλοβιτς

Newsroom

Η πρόκριση κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν «ξεκλειδώνει» μεταγραφικές υποθέσεις στον Ολυμπιακό, ο οποίος δρομολογεί οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά. Ο 25χρονος αλγερινός άσος είχε δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες πριν από την δεύτερη αναμέτρηση με τους Τσέχους, ωστόσο η υπόθεσή του παρέμεινε εκκρεμής λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Πλέον, λαμβάνοντας υπόψιν και την συμφωνία με τη Λιλ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν τα διαδικαστικά ζητήματα και να φέρουν στην Ελλάδα τον παίκτη. Αξίζει να τονιστεί πως ομάδα από το Βέλγιο φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μπενζιά, ο οποίος με την σειρά του προτιμά τον Ολυμπιακό λόγω του δέλεαρ της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» έρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση ενός ακόμη μέσου που δύναται να προσφέρει ως 8άρι αλλά και 10άρι. Ο Αλέν Χαλίλοβιτς της Μίλαν αποτελεί μία περίπτωση που εφόσον προχωρήσει θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα εκείνη του Νταμπό. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος άσος είναι δέκα φορές διεθνής με την Κροατία, έχοντας θητεία σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λας Πάλμας και Αμβούργο μεταξύ άλλων. To δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην βελγική Σταντάρ Λιέγης (14 συμμετοχές).

Πηγή: sdna.gr

Γιασίν ΜπενζιάΟλυμπιακόςποδόσφαιρο