Αθλητισμός|01.08.2019 13:35

ΠΑΟΚ: Βήμα επιστροφής για Πέλκα, εκτός προπόνησης ο Εσίτι

Αντώνης Τσακαλέας

Μια επιστροφή και μια απουσία μέτρησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη προπόνηση που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος του προγράμματος των υπόλοιπων συμπαικτών του και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά, με την επανένταξή του να γίνεται σταδιακά για να αποκλειστεί το παραμικρό ενδεχόμενο απουσίας του από την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Αγιαξ. Ο Αντερσον Εσίτι έμεινε εκτός προπόνησης  λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, με την απόφαση για την απουσία του Νιγηριανού να λαμβάνεται από το ιατρικό τιμ κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, με τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου του Βορρά» να ρίχνει το βάρος του σε καταστάσεις που περιμένει πως θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ, προσπαθώντας να δουλέψει πάνω στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του σε αυτές.

Η προπόνηση περιελάμβανε και ομιλία του Αμπέλ Φερέιρα (ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (2/8, 9:30) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο Φερέιρα έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα στις κλιματολογικές συνθήκες της εποχής.

Αντερσον ΕσίτιΔημήτρης ΠέλκαςΠΑΟΚ