Αθλητισμός|04.08.2019 20:42

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν Ελ Καντουρι και Πέντρο Ενρίκε ενόψει Αγιαξ

Αντώνης Τσακαλέας

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο στάδιο της Τούμπας, συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση της Γ' προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τον Αγιαξ. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς ο Μαροκινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Μαροκινός μέσος ακολούθησε αγωγή, κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και, μαζί με το ιατρικό τιμ, δίνει «μάχη» ωστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τρίτης. Οσον αφορά τον Πέντρο Ενρίκε, ο Βραζιλιάνος ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγραμματος των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8) στις 9:30, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα να έχει προγραμματιστεί για τις 13:00, στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Τούμπας. Η αποστολή του Αγιαξ αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 14:40. Στις 19:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ερικ Τεν Χαγκ και στις 19:30 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ολλανδίας.

ποδόσφαιροChampions LeagueΠΑΟΚΑγιαξ